Noutati

14.07.2013
Comentarii
by
Inapoi

Viata-i un pod cu patru anotimpuri. Primavara-i zglobia copilarie, vara visatoarea adolescenta, toamna respectabila maturitate iar iarna-i inteleapta batranete. Fiecare anotimp are frumusetea sa, de care trebuie sa profiti pentru ca atunci cand ajungi la capatul podului, privind inapoi sa nu regreti nimic. Ei bine, iarna viata nostre, este un anotimp de care trebuie sa invatam sa-l gustam si sa-l intampinam asa cum trebuie.  Aceasta perioada este una de relaxare, de meditare si de liniste, asa ca la debutul ei, trebuie sa renuntam la stresantul loc de munca iar pentru asta trebuie sa fie organizata o mini-petrecere de pensionare.

Atunci cand cauti un cadou de pensionare pentru parintii, seful sau prietenul tau, trebuie sa tii cont ca eleganta este caracteristica ce ar trebui sa-l defineasca. Asa cum perioada pensionarii reprezinta o simbioza intre activitate si relaxare si cadoul de pensionare pe care vrei sa-l oferi trebuie sa imbine intr-un mod inedit utilul cu placutul.

Dupa o scurta vizita in magazinul de cadouri online ce va intelege cel mai bine asteptarile si dorintele, veti gasi o gama larga de cadouri din care puteti sa-l alegeti pe cel care se potriveste cel mai bine cu personalitatea celui surprins. Astfel, un elegant ceas de perete sau glob pamantesc, un util portofel Tru Virtu sau o carcasa de iPhone, o rafinata bomboniera sau o pretioasa cutie de vin reprezinta cadoul de pensionare perfect pentru cei dragi tie.

Pentru a-i demonstra ca orice sfarsit reprezinta un inceput, pentru a transforma un zambet de regret intr-unul de speranta, alege sa fii aproape de persoanele dragi tie in momentul inceputului iernii vietii lor, oferindu-le un unic si memorabil cadou de pensionarea

Comentarii